NXPD IS ONDERDEEL VAN

Persoonlijk contact en toewijding: dat maakt het verschil

Tien jaar NXPD – Interview met Bauke Visser en Peter Drost van Drost Instal

Al twintig jaar lang komt Nick over de vloer bij Drost Instal uit Wezep. Een totaalinstallateur die samen met KüchenTreff een heel compleet aanbod op de markt brengt. De organisatie heeft vijftien personeelsleden in dienst, waarvan de helft flexibel, de helft vast. Al sinds de oprichting van NXPD werken de partijen samen. Mede-eigenaar Peter Drost: “Gemiddeld zijn er altijd wel een of twee mensen vanuit NXPD bij ons aan de slag. Flexibiliteit is belangrijk want je weet niet altijd hoe de markt zich ontwikkelt. Zeker als je klein bent geeft het inlenen van mensen een stukje risicodekking.”

Nieuwe showroom

Inmiddels richten we ons met onze keuken- en badkamertak ook op de particuliere markt. We zijn heel trots op onze nieuwe showroom.” Het werk voor particulieren bevalt goed vertelt Peter. Je moet concurrerend zijn qua prijs, maar ook creatief zijn en mooie en leuke dingen maken.

Meedenken

Bauke Visser, administrateur en planner, is al drieëndertig jaar onderdeel van de ‘Drost Instal’ familie en kent het bedrijf als geen ander. “NXPD denkt met ons mee en dat waarderen we. Elke maand hebben we even contact. NXPD kent ons, weet wat er speelt en kan daardoor snel schakelen. Zo kwamen ze ooit een stratenmaker tegen die hij goed bij Drost Instal vond passen. Die persoon hebben we in de praktijk opgeleid voor zonnepanelen monteur en dat gaat supergoed.”

Extra handen nodig

De ambitie is niet om veel groter te worden, maar de komende tijd moet er toch mankracht bij om al het werk uit te voeren. Peter: “De winkel open houden, inmeten bij klant thuis, het uitvoeren van de werkzaamheden, het begint wat te kraken hier en daar.” Ervaren monteurs krijg je gewoon niet, vertelt Bauke. “Daarom leiden we zelf mensen op of stromen ze door vanuit een stage of BBL plek.”

Vacatures

Ook NXPD kijkt doorlopend uit naar goede installateurs voor Drost Instal. Peter: “Dus als je zin hebt om bij ons aan de slag te gaan kun je NXPD bellen!” NXPD is veel professioneler geworden deze tien jaar vult hij aan, en natuurlijk flink gegroeid. “Toch is het persoonlijke contact gebleven en dat maakt echt het verschil. Aandacht en toewijding, zowel naar ons als naar de jongens die bij ons werken. Dat wordt gewaardeerd!”

Over Drost Instal

Van een complete badkamer of keuken tot de renovatie van een bedrijfspand. Totaalinstallateur Drost Instal verzorgt nieuwbouw-, renovatie-, verbouw- en totaalprojecten. Al decennialang zijn duurzaamheid en energiebesparing belangrijke kernwaarden, dus ook voor lucht-warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers of een vloerverwarming bent u bij Drost Instal aan het goede adres. In onze prachtige nieuwe showroom in Wezep staan diverse keuken en badkamer opstellingen, kom eens een kijkje nemen!

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief