NXPD IS ONDERDEEL VAN

 

 

Logo

10 JAAR NXPD

Wij kijken dit jaar terug op 10 jaar NXPD. Een periode waarin veel is veranderd in de (uitzend) wereld, maar ook bij NXPD. Van 1 zolderkamer naar 3 vestigingen, van 1 medewerker naar 200 medewerkers op de werkvloer, van 1 kantoormedewerker naar een team van 10 professionals op kantoor en van 1 Ford Ka naar een wagenpark met meer dan 20 auto’s. Wij hebben daarom besloten onze nieuwtjes wat vaker te delen middels een nieuwsbrief.

Elk kwartaal kunt u een nieuwsbrief ontvangen waarin wij al het nieuws over het werken en opleiden in de sectoren bouw & infra en techniek & industrie en de verhuur van flexibele werkplekken en trainingsruimtes.

Wij wensen u veel leesplezier!

Interview met ……

Tien jaar NXPD, een mooi moment om te informeren bij onze opdrachtgevers hoe zij NXPD ervaren. Wij interviewde In dit vierluik “interview met” iedere week een opdrachtgever van NXPD. In onderstaande afbeeldingen vindt u deze interviews terug.

Van gelder Fijn - NXPD
Van Wijhe - NXPD
Drost - NXPD
Lagemaat - NXPD
LOGO NXPD WERKEN

‘Herstel economie biedt kansen flexbranche’

De corona-pandemie kwam voor iedereen hard aan, zo ook in de flexbranche. Onzekerheid en de economische situatie liggen in elkaars verlengde, waar de branche op mee kan varen in een gunstige situatie, maar waar het ook zeer hard kan zinken wanneer het haar dieptepunt beleeft. Het jaar 2020 was zo’n jaar, maar vanuit een dal kan het alleen maar beter kan gaan…
Gelukkig zien we dit nu ook.

Het jaar 2021 laat een krachtig herstel zien. Het volume aan uitzenduren groeit naar verwachting met circa 10% waar 2020 nog een daling van 14% kende. Het aantal banen in de flexbranche daalde weliswaar in het eerste kwartaal van 2021, deze daling is minder sterk dan in de voorliggende kwartalen. Nu de economie weer op stoom komt zal de vraag naar flexibel personeel naar verwachting stijgen. Het aantal flexbanen zal volgens het UWV, wie een arbeidsmarktprognose heeft uitgevoerd, toenemen met 2,4%.

NXPD lijkt gelukkig ongeschonden uit de crisis te komen. In 2020 heeft NXPD een groei meegemaakt van 22%. Waar het 1e kwartaal van 2021 een daling van het aantal uitzenduren te noteren viel, ziet NXPD ook een herstel in het 2e kwartaal 2021 van het aantal uitzenduren.

Ondanks dat de situatie nu gunstig lijkt en er dus een herstel zichtbaar is, blijft de onzekerheid nog een tijd aanwezig. Gaat het goed met de economie, dan wordt als eerste flexibel personeel aangenomen. En komen er later, als het goed blijft gaan, meer vaste banen bij. Voor nu is de verwachting dat flexibele contracten langer de voorkeur van werkgevers blijven houden, omdat de onzekerheid groot is en blijft. Dat biedt dus kansen.

Voelt u ook nog een bepaalde onzekerheid in uw branche waardoor het aannemen van personeel toch nog een te goot risico met zich meeneemt? NXPD wil naast uitzender ook een partner zijn op het gebied van personele vraagstukken en denkt graag met u mee. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bron: ing.nl en rabobank.nl

LOGO NXPD OPLEIDEN

In 2011 gaven wij onze eerste VCA-cursus voor medewerkers van NXPD Personeelsdiensten en haar opdrachtgevers. De jaren daarna hebben we ons aanbod verder uitgebreid. Ook bieden we cursussen op maat aan voor onze opdrachtgevers. Sinds 2020 worden de cursussen VCA, BHV en Veilig werken langs de weg gegeven in een nieuw klaslokaal in Heerde dat van alle gemakken is voorzien.

De nieuwe leslocatie was ook het startschot voor onze nieuwe naam:
NXPD Opleiden.

Aankomende cursussen:

Vragen?


Bel NXPD op 0578-215009 of
mail naar: opleiden@nxpd.nl

9 juli – BHV Dagcursus

13 juli – Veilig werken langs de weg

24 juli VCA Dagcursus

27 juli – VCA Examen

24 augustus – VCA Examen

25 augustus – BHV Dagcursus

VCA & BHV cursussen nu met code 95
LOGO NXPD VASTGOED

Jouw werk vraagt om kantoormogelijkheden waar je kunt huren hoe jij dat wilt: regelmatig of af en toe, flexibel of vast. Van alle gemakken voorzien en voor een eerlijke prijs.

Heb jij een werkplek of vergaderruimte nodig? Onze kantoorruimtes en leslocatie zijn zowel flexibel als vast te huren, tegen een all-in uurtarief. De werkplekken zijn geïnspireerd door klassiekers, met hedendaags comfort en voorzieningen. De oplossing voor:

  • ongestoord werken
  • afspraken of coaching
  • het geven van een groepstraining

Huur jouw (flex) werkplek bij NXPD Vastgoed!

Alle ruimtes zijn zowel flexibel als voor langere tijd te huren.

Nostalgisch en vernieuwend

Dit is hoe ik en ook klanten de inspirerende Trainingsruimtes ervaren van NXPD Vastgoed in Heerde.

Interview met Frank van Hal van Intenza.

Lees hier het interview

 

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief